Rólunk

Az egyesület Siheng Kovács Géza és Siheng Kiss Attila tanitványaiból álló, tradícionális és modern kínai harcművészeteket gyakorlók közössége, elnöke Siheng Kovács Géza. Shaolin kung-fu, Wushu, Sanda és Tai Qi iskoláink megtalálhatóak Budapest több pontján, és a főváros vonzáskörzetében.
Az egyesület 2003-ban jött létre, tagja a Magyarországon élő, 32. generációs Shaolin szerzetes, Shi Xing Hong által alapított Chan Wu szövetségnek. A Chan jelentése elmélyülés, a Wu jelentése harc. Szövetségünk gyakorlói ezt az egyesített filozófiai irányt képviselik, mely a Shaolin kung-fu lényege, esszenciája. Célunk a Shaolin kung-fu szélesebb körben való megismertetése, gyakorlása, tudásunk és képességeink gyarapítása, egészségünk megőrzése, jellemünk fejlesztése.Egyesületünk tagja a Magyar Tradícionális Kungfu és Wushu Szakszövetségnek.
A harcművészeteken kívül sokféle sport- és szabadidősport tevékenységgel állunk az aktív pihenést keresők rendelkezésére mind táborainkban, mind pedig rendszeres foglalkozásainkon.
 


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.